Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 100 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2571.8 kJ / 614.5 kcal
- Eiwitten
- 62.8 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1534.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Cozze al vino bianco
40min
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5h 10min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1h 30min
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1h 40min
Pescestocco alla messinese
30min
Sardine al cartoccio
50min
Malloreddus alla campidanese
3h
Zuppa di cozze
1h
Spaghetti con la bottarga
25 min