Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 100 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2571.8 kJ / 614.5 kcal
- Eiwitten
- 62.8 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1534.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Scampi alla busara
35 min
Zuppa di cozze
1u.
Marinatura per la selvaggina
20min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1h 15 min
Cozze alla Medoc
50min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1u.
Zuppa di pesce veloce (Bimby Friend)
50min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4h 30 min
Coniglio stufato
1h 10 min