Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 melanzane
- 1000 g di acqua
- 200 g di pasta secca tipo conchiglie
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 peperone giallo, pulito e a dadini (1 cm)
- 1 zucchina a dadini (1 cm)
- 30 g di olive verdi denocciolate a metà
- 30 g di olive nere denocciolate a metà
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di pane fritto e melone giallo
25min
Tartine estive
4h
Quiche sedano rapa e salmone
1h 25min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Patate speziate
1h 15min
Scones zucchine e albicocche
30min
Cannelloni di fave
50min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1h
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45min
Peperoni ripieni alla barese
55min