Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 melanzane
- 1000 g di acqua
- 200 g di pasta secca tipo conchiglie
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 peperone giallo, pulito e a dadini (1 cm)
- 1 zucchina a dadini (1 cm)
- 30 g di olive verdi denocciolate a metà
- 30 g di olive nere denocciolate a metà
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle integrali ai broccoli
1 godz. 20 min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2h 40min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40 min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1 godz. 30 min
Tortellini ai funghi e frutta secca
30 min
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15min