Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa allo yogurt
- 30 g di cipolle a pezzi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di salsa di soia
- 125 g di yogurt bianco
- 1 pizzico di sale
Riso
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
- 150 g di riso Venere (cottura 18 min.)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 cetrioli a fettine sottili
- 500 g di pomodorini a metà o in quarti (secondo la loro grandezza)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35min
Riso nero vegetariano
35min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min
Riso basmati pesto e pomodorini secchi sott'olio
30min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40min
Insalata di riso parboiled
55min
Insalata di riso nero
1u.
Insalata di riso e verdure
30min
Smoothie ai frutti di bosco e yogurt
10min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30min