Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolla, in quarti
- 8 cosce di pollo con la pelle
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di origano secco
- 200 g di peperoni rossi, a pezzi
- 12 foglie di basilico fresco
-
1 - 1 ½
cucchiaio di crema di peperoncino, a piacere
of 1 peperoncino rosso secco, a piacere - 130 g di olio di oliva
- 250 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di aceto di vino bianco
- 2 cucchiai di acqua
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di farina di mais, tipo fioretto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3327 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Zuppa harira marocchina
40min
Manzo alla Stroganoff
1h
Crêpes con pollo e salsa poblano
1h 30min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50min
Pollo alla pechinese
55min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1 Std. 10 Min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Pollo Yassa
1h
Kofta
40min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min