Compatibele versies
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 8 foglie di verza
- 200 g di riso
- 100 g di cipolle, a pezzi
- 500 g di funghi champignon, a metà
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe, a piacere
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di formaggio fuso
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati per 1 ora
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1364 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso in torta verde
1h 30min
Peperoni ripieni
1h 5 min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Melanzane alla siciliana
1h 15 min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Insalata di fave e tonno con melone e agrumi
1h
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Zuccottini di melanzane
45 min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20min