Compatibele versies
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 8 foglie di verza
- 200 g di riso
- 100 g di cipolle, a pezzi
- 500 g di funghi champignon, a metà
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe, a piacere
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di formaggio fuso
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati per 1 ora
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1364 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lattughe ripiene
1 godz. 10 min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 godz. 40 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Finocchi ripieni al cous cous
1ωρ.
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Pancotto con cime di rape
40 λεπτ.
Melanzane ripiene all'orientale
1 godz. 20 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 λεπτ.
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Melanzane ripiene
1ωρ. 30 λεπτ.