Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini

Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini

3.8 30 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1400 g di acqua
  • 8 foglie di verza
  • 200 g di riso
  • 100 g di cipolle a pezzi
  • 500 g di funghi champignon a metà
  • 30 g di burro
  • 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 1 pizzico di pepe a piacere
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 100 g di formaggio fuso
  • 20 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di funghi porcini secchi precedentemente ammollati per 1 ora

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11 g
Calorieën 1364 kJ / 325 kcal
Vetten 10 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...