Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo
- ½ cucchiaino di zucchero
- 3 pizzichi di origano secco
- 3 pizzichi di timo secco
- 2 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe
- 8 pomodori secchi
- 80 g di pecorino a pezzi (1 cm)
- 280 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 4 tuorli
- 4 seppie pulite (1000 g circa)
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Seppioline al vino bianco
25 min
Polpo agli agrumi
1h
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Polpo in rosso
35 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Insalata di calamari
55 min