Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo
- ½ cucchiaino di zucchero
- 3 pizzichi di origano secco
- 3 pizzichi di timo secco
- 2 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe
- 8 pomodori secchi
- 80 g di pecorino a pezzi (1 cm)
- 280 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 4 tuorli
- 4 seppie pulite (1000 g circa)
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Polpo in rosso
35 min.
Moscardini al limone
30 min.
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Insalata di polpo e zucchine
1h
Seppie con i piselli
40 min.
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min.