Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di chicchi di grano (vedere varianti)
- 10 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 350 g di filetto di maiale a pezzi
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 200 g di olive nere denocciolate tostate
- 80 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Stufato di vitello
1h
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Blanquette di vitello
1 Std. 30 Min
Involtini di vitello
35min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Pollo alla cacciatora
50min