Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (20x20 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di cipolla
- 220 g di peperone giallo a tocchetti (1 cm circa)
- 220 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm circa)
- 400 g di melanzane violette rotonde a tocchetti (1 cm circa)
- 100 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 25 g di olive taggiasche denocciolate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate e spezzettate grossolanamente
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di Feta, sbriciolata grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1991 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle ripiene di magro
1 Std. 40 Min
Lasagne alle verdure (vegan)
2 Std.
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Tortino di scampi in crema
2 Std.
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55min
Zuccottini di melanzane
45min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Gelato al gambo di finocchio
3 Std. 25 Min
Sformatini di verdure
50min
Peperoni ripieni
1h 5min