Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di carota a pezzi (3 cm)
- 60 g di cipolla in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g filetti di gallinella di mare puliti, diliscati e a pezzi
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 13-14 min.)
- 50 g di vino bianco secco
- 600 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 2 cucchiai di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di semi di papavero
- 4 rametti di ribes rosso sgranati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1825 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 14.3 g
Alternatieve recepten
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25 min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 Min
Risotto pere e Castelmagno
35min
Pisarei e faśö
35min
Risotto meneghino rivisitato
50 Min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 Min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Risotto al prosecco e lavanda
30 Min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 Min
Cassoeula
1 Std. 25 Min