Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti (1 cm)
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di faraona, a pezzi
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 10 g di brandy
- 30 g di brodo di carne
-
400
g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
of 400 g di funghi porcini surgelati a fette - 4 pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min