Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di erbette di campo a foglia larga, lessate e strizzate (bieta, cicoria, ecc.)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 160 g di speck a fette
- 80 g di scamorza affumicata a pezzi (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla zucca e Roquefort
45 min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 min
Dolce in vasetto
Geen beoordelingen
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35 min
Stelline alle erbe di campo
1h 40min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2h 30min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1 Std. 10 Min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 min
Risotto alle erbe aromatiche
35 min