Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di cosce di pollo disossate con la pelle
- 1 peperoncino piccante fresco a rondelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di pepe di Sichuan
- 1 cucchiaino di olio di semi di girasole
- 50 g di pasta piccante Doubanjiang
- 1 cucchiaino di vino di riso
- 1 cucchiaino di fecola di patate, precedentemente sciolta in un cucchiaino di acqua
- 1 cucchiaino di salsa di soia
- 20 g di cipollotto a striscioline
- 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (4 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a pezzi (4 cm)
- 30 g di arachidi tostate non salate, tritate grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1127 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Harira
40 min
Noodles con agnello e verdure
30 min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Nems
1 godz.
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Fagottini di granchio
35 min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1u. 15min
Pollo Yassa
1 godz.
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50 min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min