Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di cosce di pollo disossate con la pelle
- 1 peperoncino piccante fresco a rondelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di pepe di Sichuan
- 1 cucchiaino di olio di semi di girasole
- 50 g di pasta piccante Doubanjiang
- 1 cucchiaino di vino di riso
- 1 cucchiaino di fecola di patate, precedentemente sciolta in un cucchiaino di acqua
- 1 cucchiaino di salsa di soia
- 20 g di cipollotto a striscioline
- 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (4 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a pezzi (4 cm)
- 30 g di arachidi tostate non salate, tritate grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1127 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Maiale allo zenzero
25 Min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 min
Maiale in agrodolce
45 min
Caesar salad di tonno
35 min
Pollo all'orientale con riso e verdure al vapore
40 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40 min
Pollo Yassa
1óra
Curry di pollo Cape Malay
1óra
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min