Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 50 g di Feta a cubetti
- 3 filetti di peperoni sott'aceto o sott'olio (optioneel)
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 581 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata russa allo yogurt
1h
Uova ripiene
40 min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min
Patate con salsa allo yogurt
45 min
Sformato di pane saporito
1h 10 min
Rotolini di tacchino
1h
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 min
Peperoni marinati
55 min
Insalata di sedano bianco
15 min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Keine Bewertungen
Cipolle ripiene di verdure
1h 20 min
Uova fiamminghe al vapore
45 min