Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 50 g di Feta a cubetti
- 3 filetti di peperoni sott'aceto o sott'olio (optioneel)
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 581 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova con purea profumata
30min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45min
Salsa appetitosa
10min
Uova in tazza su strati di verdura
45min
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Insalata di sedano bianco
15min
Involtini baci di Venere
55min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Uova ripiene
40min