Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (1 cm circa)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpo fresco pulito
- 200 g di vino rosso fermo
- 3 pomodori perino a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di acqua
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Moscardini al limone
30min
Insalata di calamari
55min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Polpo con patate alla salentina
1sa 10 dk
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Calamaretti ai pistacchi
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Polpo agli agrumi
1h
Polpo in rosso
35min
Polpetti all'inferno
40min