Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 150 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambi di sedano a pezzi
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 5 grani di pepe nero
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 400 g di anelli di calamaro
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2765 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannocchie al Varoma
55 min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Catalana di pesce e verdure
1h 30 min
Zuppa del pescatore
50 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 min
Zuppa di pesce misto
40 min
Brodetto alla triestina
1h
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min