Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 150 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambi di sedano a pezzi
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 5 grani di pepe nero
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 400 g di anelli di calamaro
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2765 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min
Brodetto alla triestina
1u.
Brodetto all'abruzzese
1h 10min
Zuppa di pesce misto
40min
Zuppa del golfo
1h 30 min
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1h 10min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1u.
Catalana di pesce e verdure
1h 30 min
Cacciucco
1u. 20min
Brodetto di Fano
1u.
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1u.