Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 150 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambi di sedano a pezzi
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 5 grani di pepe nero
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 400 g di anelli di calamaro
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2765 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faraona delle feste con arance e castagne
2 Std. 30 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Zuppa di pesce misto
40min
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Brodetto di Fano
1 Std.
Zuppa del pescatore
50min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Minestra di vongole con maltagliati
1 Std. 30 Min
Baccalà gratinato
1 Std.
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min