Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 foglioline di rucola selvatica, lavate ed asciugate
- 6 uova, a temperatura ambiente
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 250 g di code di gambero fresche sgusciate
- 4 fiori di zucchina, puliti dal pistillo e a listarelle
- 250 g cozze di mare, spurgate e sgusciate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di patate e salmone profumata all'aneto
1 godz. 10 min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1ωρ.
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Sardine al cartoccio
50min
Orzo e pesce in insalata
1 godz. 15 min
Zuppetta di crostacei
40 λεπτ.
Cozze ripiene
1ωρ. 30 λεπτ.
Brodetto alla triestina
1ωρ.
Bavette con scampi all'arancia
15 λεπτ.
Merluzzo tataki al pesto
30min
Uova in tazza su strati di verdura
45 Min