Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 foglioline di rucola selvatica, lavate ed asciugate
- 6 uova, a temperatura ambiente
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 250 g di code di gambero fresche sgusciate
- 4 fiori di zucchina, puliti dal pistillo e a listarelle
- 250 g cozze di mare, spurgate e sgusciate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mare con citronette all'aglio
2h 25min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Zuppa di pesce misto
40 min
Brodetto alla triestina
1h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Tortino di scampi in crema
2 Std.
Torrette d'anatra e gambero
40 min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 min