Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di pane raffermo a pezzi
of 60 g di pangrattato - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di acqua
- 1000 g di cipolle dorate tagliate a metà in senso orizzontale (vedi consiglio)
- 80 g di capperi sott'aceto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni in agrodolce
30min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Indivia belga gratinata
1h 20 min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35min
Carote al Marsala
25 min
Porcini al funghetto
50min
Ratatouille
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Contorno di verdure
25 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Contorno di verza
35min
Melanzane trifolate
40min