Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di pane raffermo a pezzi
of 60 g di pangrattato - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di acqua
- 1000 g di cipolle dorate tagliate a metà in senso orizzontale (vedi consiglio)
- 80 g di capperi sott'aceto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Pacchetti di tacchino con friggione
1 godz. 30 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min.
Peperoni marinati
55 min
Radicchio in saor
3h 45min
Cipolle ripiene di verdure
1 godz. 20 min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Zuccottini di melanzane
45 min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35 min
Paccheri filanti al gratin
1h 35 min.
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min