Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 20 g di mollica di pane raffermo
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 150 g di peperoni gialli a cubetti (1 cm)
- 150 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 2 uova
- olio extravergine di oliva per ungere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 773 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 14.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca
1u. 20min
Polpette di spinaci
35min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1u. 20min
Cheesecake al forno con fagiolini
2u.
Frittatine agli spinaci ripiene
45 min
Torta salata di bietole
1u.
Flan di cavolfiore
45 min
Torta di asparagi
1h 10min
Sformatini di asparagi
45 min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Polpettone vegetariano
1h 30 min