Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 20 g di mollica di pane raffermo
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 150 g di peperoni gialli a cubetti (1 cm)
- 150 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 2 uova
- olio extravergine di oliva per ungere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 773 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 14.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 godz. 20 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Strudel di verdure
2h
Zucchine ripiene
1h 10min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Sformatini di asparagi
45 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 Min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 Min
Sformato di verdure
1h 35 min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min