Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filetti di sogliola (700 g circa)
- 1 carota (100 g circa) a rondelle (3 mm)
- 2 zucchine (250 g circa) a rondelle (3 mm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di porro
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di salsa di soia
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5539 kJ / 1324 kcal
- Eiwitten
- 129.6 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 79.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40 min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Platessa al pomodoro
30 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min