Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 50 g di pinoli
- 100 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
Merluzzo
- 700 g di acqua
- 4 filetti di merluzzo (200 g circa ciascuno)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 150 - 200 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- 3 carote, pelate e a julienne
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Insalata di grano saraceno e gamberetti
40min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Pollo alla soia e sesamo
40min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min