Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 50 g di pinoli
- 100 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
Merluzzo
- 700 g di acqua
- 4 filetti di merluzzo (200 g circa ciascuno)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 150 - 200 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- 3 carote, pelate e a julienne
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 Min
Salmone al coriandolo
40 Min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min