Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 50 g di pinoli
- 100 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
Merluzzo
- 700 g di acqua
- 4 filetti di merluzzo (200 g circa ciascuno)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 150 - 200 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- 3 carote, pelate e a julienne
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Salmone in salsa di lamponi
2 Std. 50 Min
Cous cous di pollo al limone con salsa tzatziki
40min
Insalata di grano saraceno e gamberetti
40min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Sogliola gratinata e mele
40min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 Min