Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Eiwitten
- 108.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 128.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Dentice agli agrumi
45 min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 min
Pesce spada agrumato
35 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min