Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Eiwitten
- 108.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 128.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1 godz.
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 godz. 40 min
Filetti di sogliola e gamberi
50 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Pesce spada agrumato
35 min
Pesce spada all'arancia
40 min