Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Eiwitten
- 108.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 128.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Orata al sale
40min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Pesce spada all'arancia
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Pesce spada agrumato
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min