Filetti di rombo in salsa di noci

Filetti di rombo in salsa di noci

4.5 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
  • 600 g di filetti di rombo
  • 500 g di acqua
  • 30 g di gherigli di noci
  • 20 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio
  • ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Eiwitten 108.5 g
Calorieën 6799 kJ / 1625 kcal
Vetten 128.2 g
Koolhydraten 9.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...