Burger di salmone e spinaci

Burger di salmone e spinaci

3.4 32 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1000 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 400 g di foglie di spinaci freschi lavate
  • 1 cipollotto a pezzi
  • 1 pezzo di scorza di limone preferibilmente biologico
  • 400 g di filetti di salmone fresco senza pelle a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di pangrattato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15.5 g
Calorieën 891 kJ / 213 kcal
Vetten 13.4 g
Koolhydraten 8.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...