Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di burro + q.b.
- 110 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 3 tuorli
- 500 g di verdure miste, lesse avanzate (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 godz. 25 min
Strudel di verdure
2h
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Torta salata tricolore
1 godz. 20 min
Gratin di patate
50 Min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 Min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min