Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Eiwitten
- 53.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1791.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Uova in tazza su strati di verdura
45 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Insalata di cozze e salsa al lime
40 min
Zuppa di vongole e uova
40 min
Gamberi alla guineana
25 min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 godz.
Spiedini di tacchino piccanti
1 godz.
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Sformatini di uova e funghi
40 min