Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Eiwitten
- 53.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1791.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cernia con salsa mediterranea
40min
Filetto ai funghi
1 Std.
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 Min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 Std. 5 Min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 Min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Involtini di spada al basilico
15 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Involtini di spigola
40min
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.