Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Eiwitten
- 53.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1791.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 min
Salmone glassato miele e senape
30 min
Pollo in salsa ai funghi
50 min