Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di foglie di cavolo verza a listarelle (larghezza 0,5 cm circa)
- 600 g di filetti di merluzzo (4 pezzi da circa 150 g cad.)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di prosciutto crudo a fette (taglio normale 2 mm)
- 530 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di semi di finocchio in polvere
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1079 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al limone con asparagi verdi
35p
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45 min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1 godz. 50 min
Filetto di orata con peperoni
25 min.
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35p
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 min
Rollè di tacchino e spinacini
1h 20min
Merluzzo tataki al pesto
30 min.
Pollo, pancetta e olive
35p
Rollè di tacchino e carote con patate
35p