Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di foglie di cavolo verza a listarelle (larghezza 0,5 cm circa)
- 600 g di filetti di merluzzo (4 pezzi da circa 150 g cad.)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di prosciutto crudo a fette (taglio normale 2 mm)
- 530 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di semi di finocchio in polvere
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1079 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo e zucchine
50min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Merluzzo pere e noci
35min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min