Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
-
250
g di chicchi di grano (cottura 20 minuti)
of 250 g di orzo perlato (cottura 20 minuti) - 500 g di cavolfiori in cimette
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 200 g di latte
- 100 g di prosciutto crudo a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 974 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40 min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 Std. 30 Min
Crema di barbabietola
10min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1 Std.
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1u. 55min
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1 Std. 15 Min
Orzo, cavolfiore e pollo
1h 10min
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 Min
Antica minestra ai broccoletti
45 Min