Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di gamberi crudi interi
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 3 spicchi di aglio
- 200 g di acqua
- 2 filetti di pesce bianco tipo nasello (600 g circa)
- 8 patate piccole, pelate
- 8 asparagi verdi
- 30 g di cipolla
- 150 g di zucchine a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1366 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 9.75 g
- Vezels
- 4.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di pesce marinato con salsa chermoula e insalata di cous cous
1h 40 min.
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Frittatine di mare
35min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1 Std. 50 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Salmone al coriandolo
40min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min