Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di gamberi crudi interi
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 3 spicchi di aglio
- 200 g di acqua
- 2 filetti di pesce bianco tipo nasello (600 g circa)
- 8 patate piccole, pelate
- 8 asparagi verdi
- 30 g di cipolla
- 150 g di zucchine a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1366 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 9.75 g
- Vezels
- 4.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Insalata di mare in vasetto
50min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 godz.
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1óra 10p
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Anelli di totano su crema di piselli
40min