Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di vongole, lavate e spurgate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 1979 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 34.2 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppie con i piselli
40min
Moscardini al limone
30 Min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Calamari alla marchigiana
35min
Baccalá alle olive
25min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min