Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di coniglio in pezzi, i bocconcini
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 350 g di brodo di carne o vegetale
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 cipollotti a pezzi
- 700 g di patate a pezzi
- 100 g di acqua
- 200 g di latte
- 20 g di panna, qualsiasi tipo
- 30 g di granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2356 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Vellutata di zucca e mela cotogna
1 Std.
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Pollo alla Marengo
1 Std.
Scottiglia
1 Std. 30 Min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50 Min
Pollo al Rum e cocco
2 Std. 30 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min