Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di gambo di sedano, a pezzi
- 70 g di carota, a pezzi
- 150 g di cipolla, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e a pezzi
- 200 g di carne trita di manzo
- 50 g di vino bianco secco
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 854 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1sa 30 dk
Cotechino in crema di lenticchie
50 Min
Amatriciana con cozze
55 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 dk
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 dk
Marinatura delicata al vino bianco
15 Min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1sa 30 dk
Maltagliati di farina di mais al ragù
2h 10min
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Cirighet
30 Min