Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 Min
Insalata di mele e formaggio
10 Min
Insalata di sedano bianco
15 Min
Contorno di verdure
25 Min
Insalata di anguria e finocchi
20 Min
Uova alla greca
40 dk
Insalata di stagione veloce
10 Min
Uova in tazza su strati di verdura
45 Min
Insalata di pasta integrale
40 dk
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 dk