Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 min
Fagottini di melanzane
1h 45min
Insalata capricciosa di carne
15 Min
Involtini di prosciutto
35 min
Misto di cereali con zucchine alla menta e tonno
35 min
Carpaccio di melanzane
45 min
Insalata di patate con senape e menta
55min
Turbantini affumicati
40 min
San Francisco
10 Min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 min
Insalata di mele e formaggio
10 Min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 min