Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle al gratin
1h
Gratin di patate
50 min
Insalata fresca di zucchine
50 min
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55 Min
Insalata rossa
35 min
Carpaccio di melanzane
45 min
Involtini di prosciutto
35 min
Insalata di stagione veloce
10 min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min
Frittata gusto pizza
50 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Rotolini di zucchine e salmone
50 min