Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
Pesto di prezzemolo
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio a metà senz'anima (optioneel)
- 80 g di prezzemolo fresco gambi e foglie, lavati
- 150 g di olio extravergine di oliva
Besciamella al gusto di pesce
- 80 g di burro a pezzi (2-3 cm)
- 6 code di mazzancolle precotte, eviscerate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 1000 g di latte
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
Assemblaggio lasagne
- 250 g di pasta secca tipo lasagne (cottura in forno diretta 20 minuti)
- 300 g di code di mazzancolle precotte, eviscerate e aperte a libro
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3180 kJ / 760 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 50.8 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1h 10min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Canapè al prosciutto Serrano
40 min