Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, in filetti
- 100 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 2 spicchi di aglio
- 2 pomodori maturi a pezzi
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 700 g di acqua
- 1 fetta di limone
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 57.7 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1h
Spigola con uvetta e pinoli
45 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Sformato di baccalà
3sa 30 dk
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min