Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 40 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 700 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Salsa alle mandorle
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di mandorle pelate
- 6 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 foglie di menta, lavate e asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3770 kJ / 901 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 79.3 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di pistacchi
10 min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min
Pesto di pistacchi e speck
20min
Pesto di nocciole
10 min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Pesto alla siciliana
15min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Tagliatelle mele e speck
1h
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 min