Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pancetta croccante
- 150 g di pancetta affumicata a fette sottili
Ripieno di pesce
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- ½ limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di branzino a filetti, diliscati e spinati (peso netto)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di code di gambero, eviscerate
Crema di cavolfiore
- 400 g di cavolfiore
- 100 g di patata, pelata a pezzi
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 600 g di acqua
Termine della preparazione
- 18 pezzi di pasta secca tipo cannelloni
- 200 g di cimette di cavolfiore a fettine sottili
- olio extravergine di oliva, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti con la bottarga
25 min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Frittatine di mare
35 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Geen beoordelingen
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35 min
Coniglio ripieno ai carciofi
1h 40min
Rosso burger
1h 35 min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Conserva di melanzane
1h 30min