Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gherigli di noci
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di succo di melagrana
- 50 g di vino bianco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo linguine
- 12 gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti, solo le code
- 4 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti e con la testa
- chicchi di melagrana q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2247 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Fusilli risottati alle seppie
40 min.
Paccheri zucca e gamberoni
50 Min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 Std. 20 Min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h
Crema di patate con polpo
1h
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Lasagnette con pancetta, patate e carciofi (per 2 persone) (senza glutine)
1h 10min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2h 30min
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
40 min.
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 Min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min