Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi alla romana
50min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Costolette di agnello in crosta, con patate sautè e contorno di spinaci
1h
Zuppa di vongole e uova
40min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min