Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Agnello al vino
40 Min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Cacciucco
1 Std. 20 Min