Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro, freddo e a tocchetti
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Purè di patate all'aglio
- 500 g di acqua
- 300 g di patate con la buccia, (pulite e lavate) a dadini
- 4 spicchi di aglio
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 11946 kJ / 2858 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 208 g
- Vetten
- 210 g
- Vezels
- 14 g
Alternatieve recepten
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1h
Torta salata piselli e primo sale
2h 15 min.
Torta di patate e mais
1h 50 min.
Quiche di patate e cipolle
55min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Torta salata patate e cipolle
55min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2u. 20min