Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
of 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Strozzapreti pasticciati
1 godz. 40 min
Zuppa imperiale
1 godz.
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15min
Bruco tramezzino
30 min
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Torta di tagliolini
4h
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1h 35 min
Zuppa di latte
30 min
Tortini al caramello
1 godz.
Castagne sciroppate
721h 10min
Minestra della nonna
50 min