Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
of 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Pasta e fagioli
50min
Brodetto di Fano
1h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30 min
Tiramisù da bere
10 min
Yogurt liquido al cioccolato
1h 15 min
Carbonada
1h
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Bomboloni salati
3h 20min
Cappelletti reggiani
2h