Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di asparagi puliti e lavati (peso netto 1000 g)
- 35 g di sale
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1500 g di acqua
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Carciofi alla romana
50 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Piselli al naturale
1 godz. 40 min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min.
Cipolline sott'olio
361u. 10min
Pomodorini al naturale
1h
Carciofi trifolati
30 min.
Carciofini sott'olio
721h 30min
Funghetti sott'olio
721h
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min.
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min.