Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Mousse di mortadella
- 250 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 30 g di latte
Terminare la preparazione
- 30 pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema spalmabile alla mortadella
15 λεπτ.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 λεπτ.
Bicchierini capresi
30min
Polpettone allo speck con pere
1ωρ.
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1ωρ. 30 λεπτ.
Cantucci al rosmarino
1ωρ. 30 λεπτ.
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1ωρ.
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1ωρ. 30 λεπτ.
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min