Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Mousse di mortadella
- 250 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 30 g di latte
Terminare la preparazione
- 30 pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis al curry con gamberi
1h
Piccoli tramezzini farciti
50 min
Blinis con burrata e scampi
1h
Insalata con uovo pochè
45 min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Cake Pops pasquali
2h
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 godz. 30 min
Ciambelline ai formaggi
30 min