Pizza romana scomposta

Pizza romana scomposta

4.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 20min
30 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 220 g di acqua
  • 5 g zucchero
  • 10 g di lievito di birra disidratato
  • 200 g di farina tipo 1 + q.b.
  • 200 g di farina manitoba
  • 5 g di sale
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
Mousse di mortadella
  • 250 g di mortadella a cubetti (1 cm)
  • 250 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 30 g di latte
Terminare la preparazione
  • 30 pistacchi al naturale, sgusciati e spellati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 3.8 g
Calorieën 464 kJ / 111 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 11.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...