Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Mousse di mortadella
- 250 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 30 g di latte
Terminare la preparazione
- 30 pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1 Std.
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Torta al testo
1 Std.
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Cantucci al rosmarino
1 Std. 30 Min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50min