Compatibele versies
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto dei panini
- 180 g di acqua
- 60 g di latte
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 20 g di olio di arachidi + q.b.
- 360 g di farina
Ripieno
- 2 funghi shiitake freschi a pezzi
- 2 cipollotti a pezzi
- 80 g di foglie di cavolo cappuccio a pezzi
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 140 g di carne trita di maiale
- 40 g di salsa di soia giapponese
- ½ cucchiaino di zucchero
- 15 g di salsa di ostriche
- 10 g di olio di sesamo
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Gamberi in salsa speziata
40min
Ravioli cinesi
1sa
Chili con carne
1h 20min
Samosas di verdure
1sa 10 dk
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Risolatte basmati
1h 50min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Samosas con carne e verdure
1 Std. 15 Min
Ravioli 'Shao mai'
2h
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min