Compatibele versies
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto dei panini
- 180 g di acqua
- 60 g di latte
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 20 g di olio di arachidi + q.b.
- 360 g di farina
Ripieno
- 2 funghi shiitake freschi a pezzi
- 2 cipollotti a pezzi
- 80 g di foglie di cavolo cappuccio a pezzi
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 140 g di carne trita di maiale
- 40 g di salsa di soia giapponese
- ½ cucchiaino di zucchero
- 15 g di salsa di ostriche
- 10 g di olio di sesamo
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3 Std.
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Yakisoba con gamberi
30p
Tinga de pollo
35p
Nems
1óra
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2h 30min
Hakodate Style Ramen
14 Std. 20 Min
Nachos
1óra
Insalata messicana
2h 15min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 min
Pulled Pork con panini al vapore
3 Std.