Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
of 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 Min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Coppa di maiale in umido
1ωρ. 30 λεπτ.
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Trippa in bianco alla napoletana
1ωρ. 30 λεπτ.
Risotto con fegatini di pollo
40 λεπτ.
Trippa alla parmigiana
1 godz. 20 min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 godz. 45 min