Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
of 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dado di carne
45 min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Stracotto di manzo in umido
1h 30 min
Spezzatino al Barolo
5h 40min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1h 30 min