Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 120 g di Emmental
- 600 g di zucchine a pezzi
Impasto crêpes
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 250 g di latte
- 25 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta romana
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 303.3 mg
Alternatieve recepten
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1 Std. 10 Min
Quiche ai ravanelli
1h 30min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Finocchi ripieni
1h
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50 min.
Pasta gratinata
50min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Crostata salata di spinaci
1h