Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 120 g di Emmental
- 600 g di zucchine a pezzi
Impasto crêpes
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 250 g di latte
- 25 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta romana
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 303.3 mg
Alternatieve recepten
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Torta salata zucchine e gamberi
45 Min
Torta di rose salata
4h 15min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1 Std.
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Finocchi ripieni
1 Std.
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1 Std.
Crostata di verdure provenzale
1小时 20 分钟
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1小时 20 分钟
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Polpette di carote
1 Std.