Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 120 g di Emmental
- 600 g di zucchine a pezzi
Impasto crêpes
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 250 g di latte
- 25 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta romana
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 303.3 mg
Alternatieve recepten
Crespelle prosciutto e mozzarella
1óra 30p
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1h 10min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 godz. 25 min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Muffin salati Sbrinz e verdure
35 min.
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Polpette di carote
1h