Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di cipollotto, a pezzi (3 cm)
- 25 g di olio di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di succo d'arancia
- 25 g di succo di lime
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 1172 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 25.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinghiale in agrodolce alla romana
25hod. 40min
Marinatura per pesce alla griglia
15min
Marinatura allo yogurt piccante
15min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 min
Ramen
14 Std. 30 Min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino
15min
Crema all'aglio
50 Min
Marinatura per la selvaggina
20min
Agliata verde
15min
Salsa tartara
10min