Marinatura per la selvaggina

Marinatura per la selvaggina

4.9 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
1 Ricetta completa

Ingrediënten

  • 2 spicchi di aglio
  • 1 foglia di salvia fresca lavata
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 70 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di vino rosso
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 6 bacche di ginepro
  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • 1 cucchiaino raso di origano secco
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Ricetta completa

Eiwitten 1.8 g
Calorieën 2883 kJ / 689 kcal
Vetten 50.6 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 9.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...