Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 bacche di ginepro
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2883 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 50.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla fiorentina
1óra 15p
Trippa in umido
1j 10 menit
Fegato alla veneziana
35p
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Cinghiale in umido
1j 45 menit
Zuppetta di crostacei
40 min
Trippa alla trasteverina
45 min
Anatra all'arancia
1h 35min
Crostini con crema di milza
1h
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40 min
Astice in bella vista
1óra 15p
Lumachine in rosso
1 godz. 40 min