Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 bacche di ginepro
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2883 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 50.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3hod.
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Capriolo alla valdostana
1 Std. 45 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min