Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 bacche di ginepro
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2883 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 50.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Limoncello
193h
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Coda alla vaccinara
3h
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Capriolo alla valdostana
1 godz. 45 min
Faraona al vino rosso
1ωρ. 30 λεπτ.
Stoccafisso con i porri
50min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min