Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi

Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi

4.7 24 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
5 porzioni

Ingrediënten

Crêpes
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 6 foglie di salvia fresca
  • 250 g di farina tipo 00
  • 600 g di latte
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 300 g di mortadella a tocchetti
  • 300 g di funghi trifolati
Besciamella
  • 500 g di latte intero
  • 40 g di burro a pezzi
  • 50 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Terminare la preparazione
  • burro q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1348.4 mg
Eiwitten 40.3 g
Calorieën 3192.4 kJ / 763 kcal
Vetten 40.5 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 25.6 g
Koolhydraten 58.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...