Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 400 g di spinaci baby freschi
- 500 g acqua
- 1 filetto di maiale senza nervi, (400 g circa)
- 1 cucchiaino di sale alle erbe (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto crudo a fette
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2057.5 kJ / 491.8 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Vitello tonnato
25h 30 min
Piadina romagnola
15 λεπτ.
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10 min
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Involtini mare e monti
1h 10 min
Vitello tonnato
24h 45 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 godz. 30 min
Costolette di agnello in crosta
2 godz. 30 min
Arrosto di tacchino ripieno
1 godz. 30 min
Stecco di carne con cuore filante
20 Min