Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 400 g di spinaci baby freschi
- 500 g acqua
- 1 filetto di maiale senza nervi, (400 g circa)
- 1 cucchiaino di sale alle erbe (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto crudo a fette
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2057.5 kJ / 491.8 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini in brodo
1h 20 min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Olive all'ascolana
55 min
Polpettone allo speck con pere
1h
Polpettone classico
1sa 15 dk
Cotechino alla Wellington
6 Std.
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Tortino di scampi in crema
2 Std.
Cordon bleu
30 min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30 min
Polpette classiche
1h