Compatibele versies
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux alla curcuma
- 150 g di acqua
- 60 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g)
Gamberi e stracciatella
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di paprika dolce (optioneel)
- 150 g di stracciatella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 903.2 kJ / 215.9 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Blinis con salmone
1h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Cotechino alla Wellington
6h
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Polpo su farinata di ceci
5h
Filetto alla Wellington natalizio
3u. 30min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Crêpes al radicchio e carciofi
1u. 50min