Torta di avena con ricotta e crema gianduia

Torta di avena con ricotta e crema gianduia

4.0 11 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
10 porzioni

Ingrediënten

Impasto avena e cacao
  • 2 uova
  • 100 g zucchero
  • 100 g di farina di avena
  • 30 g di cacao in polvere
  • 50 g di latte parzialmente scremato
  • 60 g olio di semi di girasole
Crema alla ricotta
  • 60 g di biscotti secchi
  • 2 uova
  • 200 g di ricotta
  • 125 g di yogurt naturale alla nocciola
  • 30 g zucchero
  • 5 cucchiaini di crema gianduia
  • cioccolato bianco q.b. per guarnire
  • ribes rosso q.b. per guarnire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6.3 g
Calorieën 1151 kJ / 275 kcal
Vetten 13.2 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 32.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...