Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto avena e cacao
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina di avena
- 30 g di cacao in polvere
- 50 g di latte parzialmente scremato
- 60 g di olio di semi di girasole
Crema alla ricotta
- 60 g di biscotti secchi
- 2 uova
- 200 g di ricotta
- 125 g di yogurt naturale alla nocciola
- 30 g di zucchero
- 5 cucchiaini di crema gianduia
- cioccolato bianco q.b. per guarnire
- ribes rosso q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1151 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confettura ai frutti rossi e semi di chia raw
12 Std. 15 Min
Torta ricotta e cocco
1 Std.
Cupcake al farro, mele e nocciole
50 Min
Torta di carote con farina di riso
1 Std.
Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Cheesecake alla ricotta
4hod. 35min
Ciambella con farina di polenta
50 Min
Torta carote e mele
1h 30min
Biscotti al cocco (vegan - senza glutine)
40 Min
Crostata integrale ricotta e cioccolato
2 Std. 50 Min
Torta di mele, cannella e mandorle
1h 30min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1 Std.